Jobbigt nu

Ja det börjar kännas riktigt jobbigt att vara H43 supporter. Efter en överraskande fin inledning på säsongen så pekar formkurvan spikrakt ner i källaren för tillfället. Gårdagens inats mot Guif var säsongens sämsta och innehöll väldigt få moment som visar på någon ljusning för framtiden.
Så ensam så ensam Zoran är för tillfället i anfallspelet. Johan Brännberg gjorde ett par fina matcher i början på säsongen, men dem senaste matcherna tycker jag att han försvunnit mer och mer ur spelet. Igår kom han verkligen ingenstans. Och Daniel Lindqvist står inte alls att känna igen, undrar om där inte är någon skada eller dylikt som stör, eller åtminstone har stört tidigare under säsongen och att han på så sätt kommit efter med träningen.
Dock ska jag inte ta något från Guif, satt faktiskt stundtals och blev imponerad över deras försvarspel. Så ska ett 6-0 försvar se ut. Att dem sen, med Jimmy Jansson i spetsen hela tiden ligger på gränsen till det tillåtna är en annan sak. Men handboll ska faktiskt få lov att vara en tuff sport, så länge det inte blir fult.

Dem jag ger godkänt i H43 igår är Zoran, Fredrik Creutz som nog gjorde sin bästa hemmamatch i den blå tröjan, Jens Eriksson och Petter Strömberg på linjen. H43 har bra bredd på linjen i år, tyvärr kanske man istället saknar den riktiga spetsen där.
Dessutom gjorde Espen en helt okej insats i målet.

6 raka förluster är sviten uppe i nu, en svit som verkligen måste brytas. Det som kan ses som en liten ljusning i mörkret är att det nu väntar 2 matcher med på pappret lite enklare motstånd. Det är ju trots allt inte matcher mot Sävehof och Guif som H43 anno 2010-2011 ska vinna.
Härnäst väntar RIK borta följt av Lindesberg hemma. Ett RIK med skadeproblem har också dalat ner i botten av tabellen. Men RIK brukar på något sätt ändå få fram talanger och spelare som mot alla odds presterar.
Och nästa torsdag är det så viktigt så viktigt att vinna hemma mot Lindesberg. Förlust där och man sitter riktigt i skiten. Då börjar jag på allvar bli oroligt för H43:s elitserieexistens nästa säsong.

Det var förresten inte bara spelet igår som var säsongens sämsta. Även publiksiffran på lite drygt 600 åskådare var säsongens sämsta hittils. Begriper inte hur det kan komma så lite folk. Lund är faktiskt ingen liten stad. Fast det är klart, det är ju produkten som säljer. Och det H43 erbjöd igår är nog inget gemene man betalar mycket för.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0