Derby nr 2

Då är det dags ikväll igen. Och förhandsnacket har handlat mycket om traditionens makt att lagen vinner varannat derby och att "bortalaget" allt som oftast går segrande ur striden. Dags för H43 alltså.
Och ingen skulle bli gladare än jag om detta blir verklighet. Dock får vi vara realister och inse att Lugi får räknas som favorit, och ganska stor sådan också!

Lugi har med ett par bottennapp som undantag impronerat stort den senaste tiden. Framförallt i försvarspelet. Det jobbiga med detta är att H43 har svårt nog i sitt anfallspel som det är. Att då ställas mot elitseriens just nu bästa försvar blir något att bita i. Men varför inte se det som en utmaning.

Man måste för att ha en chans ha ett minst lika bra försvarspel som Lugi, och dessutom vinna målvaktsmatchen. Och framåt gäller som vanligt tålamod, och ett mer varierat spel än vanligt. Zoran får gärna göra 10 mål, men då ska dem andra helst gör minst 3 mål var också.
Och sist men inte minst, sätt dit lägena. I alltför många matcher i höst har H43 missat på tok för många rena frilägen. Mål där och matchbilden kan bli en helt annan.

Hur det än går så hoppas jag på en jämn och tät match. Och det hade varit lite trevligt med riktig derbystämning på läktaren. Mycket folk är en bra start på den ingridiensen.

Kör hårt nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0