Dags att vinna H43

H43 har en mycket viktigt vecka framför sig. Man möter ikväll tabelltovlan Redbergslid och på torsdag fjortondeplacerade Lindesberg. Själv ligger man placerad mellan dessa lag på trettonde plats. Det behövs alltså ingen närmare förklaring hur viktiga möten som väntar.

Redbergslid har skadeproblem och har visat ganska vacklande form på sistone. På så sätt borde H43 ha en ganska god chans i kvällens match. Problemet är väl bara det att H43:s egen form knappast heller kan beskrivas som god.
Dessutom spelar RIK på hemmaplan. Och H43 har faktiskt inte lyckats slå Redbergslid i Lisebergshallen sedan återkomsten till elitserien år 2000.

Dem senaste matcherna för H43 har försvarspelet fungerat helt okej. Detta i kombination med att Espen gjort ett par riktigt fina insatser gör att det inte är bakåt problem finns. Istället måste man börja hitta ett anfallspel som fungerar. Allt kan inte kretsa kring Zoran.
Johan Brännberg måste hitta tillbaka till det fina spel han inledde säsongen med. Och Daniel Lindqvist måste börja visa form, än så länge dennna säsongen har hans spel varit så där.

Med ett aggresivt försvarspel och en bra Espen kombinerat med tålamod och lite mer variation i anfallspelet så är chansen god till 2 poäng ikväll.

Kom igen nu H43, låt oss få jubla lite ikväll!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0