Äntligen Nemanja

Enligt H43:s hemsida har nu Nemanja Milosevic gjort comeback. Låt vara i en  division 3 match med H43:s farmarlag Lunds Lejon. Det är hur som helst ett stort steg i rätt riktning. Det innebär att hans hälsena håller för belastningen som handbollspel innebär. Att det sen inte är samma tempo och kanske inte heller lika hårt spel i division 3 gör det samma. Det lär hur som helst dröja ytterliggare ett tag innan han är redo för spel i elitserien, men inte så jättelänge nu.

Så vad kommer han då att tillföra H43 när han väl gör comeback. Jo framförallt ett rejält skyttehot från vänster 9, vilket i sin tur kan leda till något minskad bevakning på Zoran på andra sidan. Finns det fler hot kan motståndarna inte koncentrera sitt försvarspel lika tydligt mot Zoran. Vi som såg matchen mot Sävehof för en dryg vecka sedan blev smärtsamt påminda om hur mycket Zoran betyder för H43:S anfallspel. När Sävehof gick ut med en punkt gick H43:s anfallspel helt i stå.
Dessutom är Nemanja en utmärkt tvåvägsspelare, han är alltså minst lika bra bakåt som framåt. Detta ger fler alternativ i försvaret, och kanske slipper man byta så mycket anfall försvar. Han är också en utmärkt halvback i ett 3-2-1 försvar, vilket åter skulle kunna bli ett alternativ när 6-0 försvaret inte fungerar.

För övrigt så har det nu avverkats ca 1/3 av elitserien, dock i en något haltande tabell. Får en känsla av att Sävehof och Guif är påväg att dra iväg lite i toppen. Därefter kommer ett helt gäng lag där alla slår alla lite grann. Mellan trean Malmö och elvan Alingsås skiljer det endast 4 poäng. Därefter kommer RIK som är inne i en tuff period, dem har många kännbara skador och kan nog fastna i botten känns det som. H43 ligger som bekant 13:e och måste börja vinna matcher nu för att få något som liknar kontakt uppåt. I botten känns läget alltmer hopplöst för Lindesberg. Inte en vinst en så länge. Något vi H43 supporters ska vara rätt tacksamma för i nuläget, vi vet alla vad den där sistaplatsen innebär.

Kommentarer
Postat av: sven-erik jönsson

Du har ju återigen glömt Lugi som tänkt topplag!

2010-11-12 @ 17:44:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0