Vm-truppen

Idag släpptes den än så länge 18 man starka vm-truppen. Och den innehöll inga överaskningar alls. Kim Ekdahl du Rietz är ensam elitseriespelare i truppen. Det säger väl lite om Kim Ekdahl du Rietz. Och tyvärr säger det kanske lite mer om standarden på den svenska elitserien. Vi har halkat efter en bit.

I slutändan ska 18 bli 16. Här vet jag inte hur förbundskaptenerna väljer, men det känns på förhand lämpligt att Johan Sjöstrand till att börja med får agera standby på läktaren. Sen finns där ju vissa rent fysiska frågetecken. Kim Anderssons knä även om han nu äntligen har gjort comeback. Och sen har ju Lukas Karlssons axel varit ett problem länge nu.

Finns det förresten plats för både Magnus Jernemyr och Tobias Karlsson i den slutgiltiga truppen. Ja om du frågar mig!

Sen har det också blivit klart att Peter Gentzel tar över som kanslichef för svensk elithandboll. Mycket bra om du frågar mig. Det är just denna kunskapen vi ska ta till vara för att utveckla svensk handboll på bästa sätt. Gentzel har under lång tid haft världens bästa liga (tyska bundesliga) som sin vardag och kan förhoppningsvis dra nytta av sina erfarenheter därifrån!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0