Omstart

Efter ett kort landslagsuppehåll på en vecka för world cup spel så startar elitserien för herrar om ikväll med en del intressanta matcher.
Lugi åker upp till Stockholm för att möta Hammarby, Guif tar emot Lindesberg hemma i Eskilstuna sporthall. Dessa båda matcher är kanske på förhand dem minst intressanta då Lugi och Guif får ses som klara favoriter. Dock vet man aldrig var man har Hammarby.

I Alingsås möter hemmalaget Hk Drott från Halmstad. Dessa båda lag var inför säsongen tippade att bli topplag men har haft mycket svårt att motsvara förväntningarna. I bådas fall känns det som om det framförallt är stabiliteten som saknas. Vinnaren i kvällens match kopplar något av ett minigrepp om en slutspelsplats medan förloraren får se upp för lag som kommer under ifrån.

Mest intressant för skåningar ikväll blir hur som helst skånederbyt i Ystad där YIF tar emot Hk Malmö. Inför säsongen kändes det som om YIF borde vara favorit inför en sån här match på hemmaplan men Hk Malmö har blivit allt bättre ju längre säsongen har lidit och Ystad har verkligen haft svårt att övertyga. Dessutom har jag förstått att man i Ystad på nytt har fått problem med mycket sjukdomar i laget. Jag sätter nog min peng på Malmö i den här matchen.

För H43:s del startar det om med hemmamatch mot Aranäs imorgon. En mycket viktig match där 2 poäng känns som ett måste. Återkommer till den matchen imorgon.

Och ikväll spelar Sveriges damer em-match mot Norge. Som jag ser det så är allt annat än en storseger för Norge en överraskning. Norge är om inte det allra bästa, så alltid ett av dem bästa landslagen i världen. Och dessutom på hemmaplan, det här kan bli svårt. Men till dem svenska spelarna kan jag bara säga. Ni har inget att förlora, gå ut och njut av atmosfären och ha roligt på plan, kanske kan ni skaka om norskorna!

Kommentarer
Postat av: sven-erik jönsson

Tack för din uppmaning till de svenska tjejerna.De gjorde precis som du sa!

2010-12-13 @ 07:26:19
Postat av: Anthonyfatima

Thanks for the information

2011-06-13 @ 12:02:51
URL: http://anthonyfatima.blogminds.com
Postat av: therese

fin blogg :) händer idag?

2011-06-13 @ 12:49:24
URL: http://tessenm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0