Konstig elitserie

Var och såg Lugi-Redbergslid igår. En match Lugi bara skulle vinna sett till förhandstipsen. Redbergslid har haft mycket svårt att övertyga i år och Lugi har allt mer seglat upp som ett stabilt topplag. Matchen slutade 28-28 och det är defenitivt Lugi som ska vara mest nöjda med den delade poängen! Med fyra minuter kvar ledde RIK med 28-24.

Min känsla efter H43:s möte med Ystad att det var två lag som borde spela slutspel i vår förstärktes igår. Tisdagens match mellan H43 och Ystad kändes betydligt bättre än gårdagens match. Dock var Redbergslid en positiv överraskning sett till tabelläget, något att se upp med.

Lugi har oftast mer publik på sina hemmamatcher än H43. Dessutom har man en klack som gör sitt bästa för att höja stämningen. Vädligt konstigt då att det ofta känns mer avslaget och dött på Lugis matcher. Lugis sittplatspublik lever verkligen inte med i matcherna!

Lugi handlar just nu väldigt mycket om Kim Ekdahl du Rietz och Anders Hallberg. Den sistnämde upplever just nu sitt livs form. Anders du är en fantastiskt duktig handbollspelare, stå upp och spela handboll. Du är så bra, du behöver inte förstärka varje situation där du får en knuff eller ett tröjdrag!

Johan Zanotti var verkligen upprörd på domarna Göran Jonsson och Henrik Mäkinen efter slutsignalen. Jag kan hålla med om att det var ett tveksamt stegfel Johan. Men sett till hela matchen friade dem en hel del stegfel när dina spelare trippade runt!
På det stora hela verkar Zanotti/Axnér ha svårt för Jonsson och Mäkinen. Vid halvtidssignalen var det isället Axnér som var vansinnig!

Linus Arnesson framstår allt mer som min drömvärvning till H43. Har haft ögonen på honom i två säsonger nu. Och med den spelartypen som spelfördelare hade H43 fått en injektion på 9 meter. Han är själv målfarlig, men samtidigt duktig på att styra spelet. Så till H43:s styrelse vill jag säga, det är aldrig fel att förhöra sig! Han lär inte ha någon superlön som lockar i Redbergslid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0