Härligt Sverige

Sveriges damer fick en kalasstart på Em när man besegrade Tyskland i inledningsmatchen med 27-25. På grund av jobb kunde jag inte se matchen, men man lär ha grundlagt segern genom ett starkt försvarspel coh en mycket bra målvaktsinsats av Gabriella Kain.
Fortsätt nu så här så kan det blir en riktigt rolig tid i Norge. Närmast väntar Ukraina ikväll. Det svenska damlandslaget brukar ha en otrevlig vana att spela bra i varannan match, låt inte så bli fallet denna gång tack!

Dem svenska herrarna passade på att slå Island med 31-26 i Halmstad Arena igår. Och samma sak där, pga jobb såg jag inte heller den matchen. Men vad det verkar så var det defenitivt inte försvar och målvaktspel som grundlade den segern.
Pallickas vm chanser kan ha försvunnit helt igår via en ganska svag insats, i alla fall i första halvlek. Tråkigt för honom. Känns som hans utveckling har stannat av helt. Visst han fick en svår skada, men sen är frågan också hur bra han mår som andra målvakt i Kiel bakom superdivan Omeyer.

Vad gäller försvarspelet börjar jag bli gansa orolig. Länge sedan sverige hade ett riktigt bra försvarspel. Jernemyr, var är du???

Kim Ekdahl du Rietz visade nog igår att han håller på högre nivå också. Han är verkligen inne i en riktig formtopp. Fortsätter han så här lär Lugi få MYCKET svårt att behålla honom efter denna säsongen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0