H43 är bättre i år

Nu kanske det är farligt att komma med ett sådant påstående i december månad med 14 matcher kvar och när man ligger 11 i tabellen.
Men H43 börjar kännas allt stabilare. Känns framförallt som om Tomas Westerlund har börjat få spelarna att tro på hans modell, att tro att man har något bra på gång. Detta lyckades aldrig Pelle Käll med förra året.

Förra säsongen lyckades H43 ta 17 poäng på seriens 26 omgångar. I år har man redan, efter 18 omgångar fått ihop 14 poäng. Det som kanske drar ner det hela i år är ett par riktiga bottennapp, tänker främst på Guif och Drott på hemmaplan, och även den dåliga sviten på sju raka förluster.

Nu gäller det att "välja" väg. Minst två poäng av fyra möjliga i dubblemötena med Ystad ger en bra grund att stå på inför vm uppehållet. Därefter behöver man en bra start ner serien startar om. Lyckas man med detta finns det faktiskt riktigt goda förutsättningar för att ta sig till slutspel.
Misslyckas man däremot är risken stor att det på nytt blir kvalserien!

Skulle tro att det räcker med omkring 30 poäng för att ta sig till slutspel. För att få ihop det måste alltså H43 vinna 8 av dem 14 matcher man har kvar att spela. Tufft som attan javisst. Men absolut ingen omöjlighet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0