Dags för tv-soffan

Ja för sällan har tv-tablån varit så fylld med olika handbollsmatcher som dem senaste och dem kommande dagarna.
Ikväll drar damernas Em igång paralellt med herrarnas world cup. Damerna möter Tyskland i en mycket viktigt öppningsmatch, och resultatet här kan faktiskt påverka utgången av hela Em för svenskornas del. Matchen sänds i Tv4 med start 17.45.

Herrarna får bekänna färg när man möter Island i Hamlstad Arena. Här får man en riktig värdemätare inför kommande vm. Denna match sänds i Tv 4 Sport klockan 20.30. Och dessutom föregås  den av Norge - Danmark i samma kanal.

Tror aldrig jag har varit med om så mycket handboll på tv på så kort tid som just nu. Kanske till och med att det är olyckligt mycket, för det är i princip omöjligt att hinna med och se allt. Men så blir det ju när evenemang krockar. Stor eloge till Tv 4 för sin satsning. Hoppas nu också att tv-publiken sluter upp. Dåliga tittarsiffror leder knappast till fortsatt satsning.

Det enda jag som handbollsälskare kunde önska mer av Tv 4 är att den här satsningen i ännu högre grad innebar fler elitseriematcher i tv. Som det är nu sänds dem mest intressanta matcherna lite då och då känns det som. H43 har hittils i år inte visats en enda gång, förutom på webben. Och dem gånger dem visats på webben har det varit hemmamatcher. Inte lätt för en H43 supporter att se sitt lag på bortaplan.
Dock vill jag inte gnälla allt för mycket på Tv 4, ni har i alla fall sprungit förbi Svt med hästlängder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0