Dags för revansch

Ikväll spelar H43 sin sista match innan vm-uppehållet. Sen dröjer det ända till den 2:a februari innan det är dags för nästa match. Så ikväll gäller det att få en bra avslutning genom att försöka få revansch på Ystad endast två dagar efter lagens senaste möte!

Vad jag har förstått så fick ystadspelarna verkligen en kick i söndags av tränarbytet. Man visade en helt annan inställning än tidigare. För H43:s del var det tufft att vara motståndare med dem förutsättningarna. Kanske var det så att Ystad hade slagit vilket lag som helst just i söndags.

Den inspirationen som Ystad hade då klarar man troligen inte av att leva på i varje match utan nu är det mer upp till bevis var man verkligen står. H43 har dessutom på sistone växt ut till ett riktigt stabilt och bra hemmalag.
H43 gjorde förmodligen en något sämre insats i söndags än vad formen annars visat på sistone. Nu har man chansen att visa att det var en tillfällig dipp. Hårt och tätt bakåt, tålamod och skärpa framåt. Framförallt skärpa. En passning på fem meter ska alltid slås i bröstet på passningsmottagaren. Och när man kommer fri med målvakten ska man hoppa upp, titta på honom och sen skjuta där lucka finns. Attans vad lätt det är att vara bäst så här bakom tangentbordet.

Det finns troligen stora chanser till god stämning i Fof Arena då Lundaspelen pågår och det finns mängder med ungdomspelare på plats. Så varför inte passa på och gå och titta på handboll ikväll med chans till god stämning. Ju fler vi är desto bättre stämning. Efter ikväll dröjer det som sagt mer än en månad innan vi kan se vår blåa stolthet spela handboll igen!

Seger ikväll och jag mår lite bättre fram till den 2:a februari. Snälla H43 ge mig en seger!

Och som en beöskare till mig skrev i en kommentar för en tid sedan! KEEP ON ROCKIN IN THE BLUE WORLD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0